RockPart'14

2014. július 18. 18:00 - balaton | dia

külföldi.jpg

A tavalyi sikeres indulás után az idei évtőll új néven, RockPart ‘14 fesztiválként fut tovább az ország legfiatalabb rock- és metal rendezvénye. Ami nem változik: kiváló külföldi zenekarok valamint a magyar élvonal jobbnál jobb koncertjei, nyári hangulat, balatoni fürdőzés a forró délutánokon. Mindezt a tavalyihoz képest plusz egy szabadtéri nagyszínpadon, a  bérletesek számára egy ingyenes 0. nappal kiegészítve! A rendezvény július 24. és 27. között várja a rock zene szerelmeseit. Balatonszemesen.

 

A 0. napon fellépnek a magyar Rocklegendák: a Lord, a Pokolgép, Deák Bill Gyula illetve a P. Mobil. A rendezvény idején minden nap 3 színpadon szól majd a zene. Külföldről is érkeznek együttesek, például a germán trash metál kiemelkedő együttese a Kreator, a tengerentúlról érkező Biohazard, a lengyel extrém metal zenekar a Behemoth, valamint a finn viking metal együttes a Ensiferum. Természetesen a magyar fellépők terén sem lesz hiány, hiszen fellép a Depresszió, a Road, az Alvin és a Mókusok, a Blind Myself és még sokan mások. A híresebbek zenekarok mellett, az amatőr színpadon, pedig feltörekvő magyar bandák kapnak bemutatkozási lehetőséget.

További információk és a részletes program itt található. Itt pedig egy kis kedvcsináló videó hogy mindenki tudja, hogy július 24. és 27. között Balatonszemesen a helye.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr906510237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása