Szemes Fesztivál – 2014

2014. július 14. 09:45 - balaton | dia

Balatonszemes_Szemes Fesztivál_1.jpg

20. alkalommal rendezik meg a Szemes Fesztivált Balatonszemesen, 2014. július 16. és 20. között. A déli part legkedveltebb, ingyenes családi rendezvénye idén ismét várja az érdeklődőket. Most is több izgalmas programmal kedveskednek a látogatóknak többek között koncertekkel (ByTheWay, Anna&the Barbies, Ivan&theParazol, Mózes Tamara, Gypo Circus, Husnullina Regina, G.U.P. feat Pákai Petra), táncos műsorokkal, kiállításokkal és gasztronómiai alkotásokkal.

A programok több helyszínen zajlanak többek között a Postamúzeumban, a Zenepavilonban, a sportpálya mellettii parkban és a Vigadóban. A gyermekprogramok, képzőművészeti, népzenei, világzenei események mellett lehetőségünk lehet kézműves alkotómunkákban való részvételre is A fesztiválon egyéb izgalmas programok is megtalálhatóak lesznek mint például a reggeli testébresztő jógák, főzőverseny, kisvonatozás, valamint a szombati ingyen ölelés nap.

A cél a különböző korosztályok megszólítása, és a programok közösségi élménnyé alakítása. Érdemes tehát ellátogatni Balatonszemesre ahol előtérbe helyezik a kreativitást mindezek mellett pedig remek zenei programok és hangulat vár mindenkit. Egyszerre lüktet, megnyugtat, elvarázsol és ringat – ez a Szemes Fesztivál! A részletes program és további információk pedig itt találhatóak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr816506687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása