FUNfest – móka a javából

2014. június 19. 08:16 - balaton | peti

funfest.jpg

A fesztiválok sokaságában újabban fel-feltűnnek a környezettudatos rendezvények is, egyre több helyen figyelnek oda a szervezők a környezet védelmére is (ennek egyik leginkább elterjedt példája az ún. repoharak, amelyek betétdíjasak és visszaválthatók). Részben ennek szellemében jelenik meg a fesztiválpalettán első alkalommal Funfest.

A fesztivál szervezői egy újonnan alakult fiatalos csapat, akiknek célja, hogy új színt vigyenek a zenei fesztiválok áradatába. A legnépszerűbb zenei fellépők mellett, színes sport és környezetvédelmi programkínálat várja az érdeklődőket a 4 nap során. Létrehozták a FUNdation Syndicatet, hogy ötleteikkel és dinamizmusukkal, valamint kiemelkedő szakmai elismertséggel bíró támogatóik segítségével megvalósítsák elképzeléseiket. Álmodtak és megvalósítottak.

A nappali fesztivál egyik fő eleme a sport és az egészség. A különböző sportolási lehetőségek a fesztivál egész ideje alatt biztosítottak a látogatók számára. Az új és látványos sportágak (Bossaball) bemutatása mellett, helyet kapnak a régi jól bevált strandsportok is (tollas, röplabda, vízi fejelés). Persze, nem hiányozhat a vízi foci, vagy a mászó fal sem a repertoárról. A több mint harminc sportág és FUN játékpark megjelenése egyedivé teszi rendezvényünket, ráadásul napi szintű edzésen is részt vehetnek az érdeklődők.

A fesztivál ideje alatt délelőtt és délután is érdekes programokkal várja a környezettudatosság iránt érdeklődőket az Öko sátor a Climate-KIC szervezésében. Itt megmutatják, hogyan kell használni megfelelően a szelektív hulladékgyűjtőket, vagy miért érdemes náluk leadni a használt chipses zacskókat és elszívott cigarettacsikkeket. Bárki kiszámolhatja az ökológiai lábnyomát és megtudhatja, hogyan lehet spórolni az energiával és a vízzel úgy, hogy közben még jól is érzi magát az illető.

Természetesen a zenei felhozatalra sem lehet panasz, több helyszínen olyan világhírű előadók fognak fellépni, mint a Milk&Sugar, Naxxos, Nakadia vagy Daniel Sanchez, illetve a magyar kínálatból a Cloud 9+, Akkezdet Phiai, Halott Pénz vagy a Mary Popkids. Bővebb részletek itt találhatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr316305228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása