Fesztiválok vízparton - június

2014. június 03. 14:39 - balaton | peti

efott3_1.jpgA június nemcsak az iskolai év végét jelenti, hanem a fesztiválszezon kezdetét is. Sátrakat leporolni, elő a fürdőruhákkal és irány a Balaton! Egyszerre nyaralás és fesztiválozás? Naná! A parton heverészve hallgathatod kedvenceidet nap közben, míg az éj beköszöntével különféle koncerteken bulizhatsz. Erre többször is lehetőséged nyílik a nyár folyamán, lássuk, melyek ezek júniusban!

 

 

Pannónia Fesztivál

A Balaton déli partján, Szántódon nyit a fesztiválszezon, a több tízezres tömeget vonzó Pannónia Fesztivállal. A pünkösdi hosszú hétvégén, június 5-től 8-ig tartó rendezvény közel a Balaton partjához, - 45 hektáron, saját parkolóval, és kempinggel, számos eredeti, 17. századi formájukat őrző kőépülettel - várja a fesztiválozókat. Magyarország vezető rock, alternatív, punk, világzenei, és hip-hop zenekarjai mutatják meg magukat a fesztiválon.

http://www.pannoniafesztival.hu/

Harley Davidson Open Road Fest

A Harley Davidson nem egy motormárka, hanem egy életérzés: szabadság egy csipetnyi lázadással és természetesen igaz, őszinte barátság. Ezek keretein belül került megrendezésre immár 15. alkalommal Alsóörsön a Harley Davidson Open Road Fest június 4-8-a között, ahol testközelből találkozhat mindenki az országutak kétkerekű királyaival. Természetesen nem maradhatnak el a kísérő programok sem, mint például a motoros felvonulás, a kaszkadőr show, a különböző biztonságtechnikai bemutatók vagy a nívós koncertek.

http://www.openroadfest.hu/

Beach Fest

A 2014-es évben ismételten megrendezésre kerül a Beach Fesztivál. A balatonfűzfői Surf Beach-en tartott rendezvény célja, hogy népszerűsítse a Balatont, a balatoni sportokat, kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket. A nappal zajló sport és kulturális programokat este, zenés táncos rendezvény követi. A rendezvény célja, hogy a nyári előszezonban minőségi Balaton parthoz köthető programokat nyújtson az aktív szabadidő hasznos eltöltésére, az embereket közelebb hozza a Balatonon űzhető sportokhoz, mint például szörfözés, vitorlázás, wakeboardozás, Stand Up Paddle, kerékpározás, így e sportágakban nem csak versenyek, hanem bemutatók, kipróbálási lehetőségek is lesznek.

Fellépők közül csak néhány: Brains, Hősök, Delta, Carbonfools, James Zabiela (UK), Bárány A., Julia Carpenter, Chris Lawyer, Dandy, Newik és még sokan mások.

www.beachfeszt.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr976262774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása