Nagyon Balaton - fél éven át

2014. május 15. 16:30 - balaton | peti

nagyon balaton.jpg

A tavaly debütáló egész Balatont átölelő programsorozat 2014-ben is visszatér - bővített változatban. Míg tavaly csak 3 napig tartott a rendezvény, idén majd' fél éven át vehetünk részt a különböző programokon. A szervezők célja, hogy a Balaton legszínvonalasabb rendezvényei megfelelő figyelmet kapjanak, ennek érdekében szeretnék egy húzónév mögé beállítani őket. Ez a Nagyon Balaton.

2014-ben olyan jól ismert és sikeres rendezvények is csatlakoztak a Nagyon Balatonhoz, mint a balaton-felvidéki falvakban megrendezésre kerülő Művészetek Völgye, a balatonföldvári Kultkikötő, a tihanyi ArtPLACC vagy a siófoki Balatoni Halfesztivál, de természetesen nem maradnak el a tavaly Európa legnépszerűbb új fesztiváljának megválasztott B my Lake vagy a Strand fesztivál sem.

Izgalmas programokból ezúttal sem lesz hiány, az 5 hónap alatt számtalan ingyenes koncert, sportvetélkedő és művészeti kiállítás közül csemegézhetnek az érdeklődők. A tervek szerint a nyitórendezvényt a tó közepén tartanák a Balatoni Hajózás közreműködésével: két komp egymáshoz kapcsolódna, s ezen adna koncertet a Csík zenekar egy több száz fős közönségnek... Jól hangzik? És ez még csak a kezdet... :)

Bővebb információk és további programok itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr996169811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása