Balatoni szálláshelyek a dobogón

2014. március 25. 14:25 - balaton | peti

anna grand.jpegAz utazási döntésekkor egyre gyakrabban támaszkodunk valamilyen formában személyes véleményekre, így a közösségi alapon működő weboldalak és blogok szerepe a turizmusban egyre inkább nő, érdemes tehát odafigyelni az ezzel kapcsolatos hírekre.

Máris szeretnék megosztani Veletek egy nagyon szép eredményt: a 35 ezer szavazó részvételével lezárult legjobb hazai szálláshely versenyén a zalakarosi Hotel Karos Spa második, míg a balatonfüredi Anna Grand Hotel Wine & Vital a harmadik helyet szerezte meg.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a sümegi Hotel Wellness Kapitány állhatott, amely ugye majdnem balatoni... :) További kategóriában díjazott lett a szintén zalakarosi Art Hotel (legjobb ár/érték arány), valamint az is kiderült, hogy a legtöbb szállásfoglalás Siófokon történt. Szerintem nem kell tovább ragozni a Balaton régió népszerűségét, a tények magukért beszélnek. A teljes listát itt találjátok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr335878449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása