Balaton, Tavaszi Napokon

2014. március 17. 14:27 - balaton | peti

_MG_0369_OK_jó_1.jpg„Van, akinek a gyerekkori táborozások hangulata, van, akinek egy családi nyaralás és van, akinek egy nyári kaland jut eszébe róla. De az egészen biztos, hogy mindenkiben élményeket hoz elő... Igen, a Balatonra gondolunk, ahol jó esetben már mindenki járt legalább egyszer.”

A közhiedelmekkel ellentétben azonban a Magyar Tenger nemcsak nyáron lehet vonzó célpont az utazni vágyóknak. Számtalan kikapcsolódási lehetőség közül lehet választani a többi évszakban is, mi pedig igyekszünk ezek közül minél többet bemutatni, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális ajánlatot.

Így tett a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel is, akik a közeli szolgáltatók összefogásával színes hétvégi programokat hoztak létre. Pálinka bemutatók, borkóstolók, pezsgő vásárok és élőzenés szombati vacsorák egy csokorba gyűjtve. Mindezek alkotják a tavaszi hétvégék alapját, ahol a jó hangulatról olyan nevek gondoskodnak, mint a Zimek Pálinka Manufaktúra, a Garamvári Szőlőbirtok, a Gutman Borpince, az Agárdi Pálinkafőzde, a Szt. Kristóf Pincészet, vagy az Etyeki Czimeres Pálinka.

Mindezek mellett a gyermekekről és családosokról sem elfeledkezve tematikus animációs hétvégék, latin táncbemutatók is helyet kaptak a Két Korona Hotel programkínálatának palettáján.

Az itt felsorolt események csak ízelítőként szerepelnek, a teljes lista itt található, válogasson mindenki kedvére és találkozzunk idén is a Balatonnál - egész évben! 

Fotor0219153643.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr255866196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása