Vásározzunk!

2014. február 21. 10:51 - balaton | peti

Másolat - 1.JPG

Az idei – eddig (reméljük ez így is marad) – enyhe tél végén már lehet kezdeni tervezgetni, merre lenne érdemes elmenni kirándulni, amint megérkezik a jó idő. Ehhez kiváló lehetőséget nyújtanak a különböző turisztikai vásárok, melyek sorát hagyományosan a Hungexpo területén megrendezésre kerülő budapesti Utazás kiállítás nyitja, ez évben február 27. és március 2. között.

A korábban megszokottakhoz hasonlóan az ’A’ pavilonban 2014-ben is találkozhatnak az érdeklődők Magyarország valamennyi turisztikai régiójával, lehetőség nyílik nyereményjátékokon részt venni, de itt lehet megismerkedni a legújabb kiadványokkal és szóróajándékokkal is.

Az sem újdonság, hogy a turisztikai régiók szorosan együttműködnek a térségükben található nemzeti parkokkal, az viszont igen, hogy márciusban egy új kezdeményezésnek köszönhetően nekik kiemelt szerep jut, ez a hónap ugyanis a barlangok hava lesz (erről bővebben itt olvashattok). Ennek keretein belül pedig számos különleges és izgalmas programon lehet majd a nemzeti parkok központi standján. Erről bővebb infókat itt találhattok, kedvcsinálónak viszont elejtenék néhány morzsát: fotózás különleges hátterek előtt, 3D filmvetítések és a személyes kedvencem: green box, amelynek segítségével bármilyen képtelennek tűnő akció részesei lehetünk. Aki nem tudná mi is ez, lesse meg, az alábbi videót, a Sin city című nagy sikerű képregény feldolgozás ezzel a technikával készült.

Természetesen a vásári szezon nem ér véget a fővárosban, a Balaton régió idén 4 vidéki városba látogat el, hogy népszerűsítse a Magyar Tenger kínálatát, programjait, újdonságait. Március 7-9. között Pécsen, március 14-16. között Debrecenben, március 27-29 között Miskolcon, végül április 12-13-án Szolnokon jelenik meg önálló standdal, mindenkit bátorítok, hogy akinek valamelyik helyszín közel esik, keressen meg minket, látogasson ki hozzánk!

komment
Címkék: videó vásár

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr455825298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása