Balatoni road movie – a Ti segítségetekkel

2014. január 31. 12:22 - balaton | peti

kodály method.jpg

Szerdán, a neten böngészve találtam egy igen érdekes projektet. 3 évvel ezelőtt két fiatal filmes életre hívott egy Kodály Method elnevezésű kezdeményezést, melynek lényege az volt, hogy az ismert hazai zenekarok segítségével leforgassanak egy klipet, de nem akárhogyan! Szigorúan stúdión kívül dolgoztak, így az elkészült videókban nagy szerepet játszanak a helyszínek, az élő közönség is és az improvizáció is. A végeredmény egyszerre lett különleges és meghitt, a klip megtekintése már önmagában örömöt okoz – ebben rejtett a dolog sikere.

A készítők most új projektbe kezdtek: egy balatoni road movie-t szeretnének készíteni, mely leginkább a tó hangulatát próbálná meg visszaadni, természetesen megjelennének itt forgatott klipek is az alkotásban. A képkockák változatos helyszíneken, eltérő napszakokban és különböző eseményekhez kapcsolódva kerülnének rögzítésre – a közös bennük, hogy mind a Balatonnál lesz és hazai ismert zenészek közreműködnek benne.

A projekt megvalósulásához azonban némi támogatásra van szükség. A január 28. és március 29. közötti két hónapos időszakban a készítők várják az adományokat, melyek gyűjtésére külön honlapot hoztak létre. Ezen megtalálható pontosan leírva a kitűzött cél, a megvalósítás terve, az alkotók munkássága, valamint a támogatási lehetőségek is. Ugyanis nem szimpla adományokról van szó, a támogatásért cserébe mi is kapunk valamit – hogy mit, az a támogatás mértékétől függ. Részvétel exkluzív filmvetítésen, közös buli a szereplőkkel, letölthető filmzene, Kodály Method-póló, sőt akár még a film stáblistájára is felkerülhetünk. Ehhez nincs más dolgunk, mint tájékozódni a lehetőségekről itt.

Én személy szerint nagyon örülnék, ha megvalósulna az ötlet, mert a korábbi videókból kiindulva igen hangulatos film születhetne a Balatonról. Az előjelek biztatók, alig 2 nap alatt az elérni kívánt keret 5%-a összegyűlt, csak így tovább! A gyűjtés végéig pedig álljon itt két korábbi klip a Kodály Method alkotások közül:


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr405791372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása