Ismét nyert a Balaton Európában

2014. január 21. 12:56 - balaton | peti

be my lake.jpg

Egyáltalán nem esik ellenemre, hogy minden évben érintőlegesen be kell számolnom a Festival Awards Europe-ról, mert a Balatonnak valamilyen formában fontos szerep jut rajta. Ha emlékeztek, tavaly a Balaton Sound kapta meg 2012 legjobb közepes méretű fesztiválja címet a teljes európai kínálatból. Idén pedig újabb díjjal bővült szeretett régiónk.

A 2013-ban debütáló Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretein belül a tó körül különféle rendezvényeket tartottak, mindenki találhatott köztük kedvére valót. Balatonvilágoson rendezték meg a B.my.Lake elnevezésű eseményt, mely az elektronikus zene szerelmeseit célozta meg. Több száz Európa-szerte híres művész szórakoztatta a lelkes közönséget több napon át. Ennek meg is lett az eredménye: a zsűri szavazatai alapján a B.my.Lake lett egész Európában a „legjobb új fesztivál”.

Szívből gratulálunk a szervezőknek, s reméljük idén hasonló színvonalon ismét megrendezésre kerül az esemény. Bővebb információkat itt találhattok a fesztiválról, nyárig pedig nosztalgiázzatok a hivatalos after movie-val:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr975773409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása