Újabb wellness-részleget adtak át Zalakaroson

2013. november 12. 13:40 - balaton | peti

hotel napfény zalakaros.jpg

Zalakaros legrégibb üdülőklubja a NAPFÉNY ÜDÜLŐSZÖVETKEZET idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Nem mindennapi jelenség ez napjainkban, különösen, ha arról kapunk hírt, hogy a jeles évforduló megünneplését eddigi legnagyobb beruházásuk, a pályázati támogatással épült wellness átadásával koronázzák meg.

Az AURA WELLNESS KOMPLEX névre keresztelt létesítmény a maga több mint 400 nm-es alapterületével legtágasabb a város hasonló létesítményei sorában. Közel 100 nm-es termálvizes vízfelületén két élménymedence, egy ellenáramoltatóval ellátott úszómedence és egy gyermekpancsoló osztozik.

Újdonság az is, hogy minden medencében modern, XXI. századi víztisztítást alkalmaznak, azaz nem klórtartalmú vegyületekkel, hanem aktív oxigénnel és algaölőkkel érik el azt a víztisztaságot, ami nem irritálja a nyálkahártyákat, a szemet és az érzékenyebb bőrfelületet. Így az akár babaúszásra is alkalmas, amihez sok más gyermekbarát szolgáltatás is tartozik: a medencetérből belátható gyermekpihenő szoba, sok-sok játékkal, mese TV-vel, egy külön helyiségben pelenkázó, szükség esetén gyermekaltató. Természetesen van infra- és finn szauna, a hozzátartozó hidegvizes leöntéssel és pihenővel és számos masszázs közül lehet választani a teljes regeneráció eléréséhez.

A beruházás összesen 165 mFt-ba került, melyből 95 mFt-ot a szövetkezeti tagok takarékoskodtak össze, 50 mFt volt a támogatás összege, s 20 mFt-tal részesedtek az MNB növekedési hitelprogramjából, amit a Dél-Zalai Takarékszövetkezet nyújtott számukra.

2013.október 25-től ez az új létesítmény részben az üdülőszövetkezeti tagok, részben az üdülőszövetkezet szállodája, a Hotelstars minősítésű 3 csillagos HOTEL NAPFÉNY vendégei kényelmét szolgálja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr425629141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása