A köles reneszánsza

2013. október 14. 08:11 - balaton | peti

köles2.jpgEgészen különleges rendezvényre kerül sor október 25-én Budapesten a BGF Kereskedelmi, Vendéglátói és Idegenforgalmi Karán (1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11.). A köles reneszánsza elnevezésű ingyenes konferencián és szakmai fórumon a mostanában újra felfedezett gabonaféle kerül főszerepbe. Története és jellemzői mellett megismerkedhetünk kiváló élettani hatásaival, valamint a magyar konyhaművészetben betöltött szerepével, de azt is megtudhatjuk, milyen italok készülnek belőle.

Szünetekben és ebédidőben kölesből készült ételek kóstolására is lehetőség nyílik, sőt pontozással véleményezni is lehet őket. A részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi e-mail címre kell elküldeni: kolestudomany@gmail.com. Az esemény részletes programja és bővebb információ itt olvasható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr765563135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása