Wasabi Csopakon, de nem mar, mint a mustár

2013. augusztus 14. 09:07 - balaton | peti

Lendületes koncertre invitál a wasabi kht Csopakra augusztus 19-én. A Wasabi Kht. zenekart 2010-ben alapította Nagy Gábor, az ex-Zanzibár gitárosa, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, a rendkívül csinos Hain Rékával és a megbízhatóságáról híres Kludovácz Csabával. A zenekar háta mögött 3 klip, több rádiós játszás, és számos koncert áll.

wasabi.jpeg

Felléptek már megannyi fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat). Lendületes koncertjeiken a közönség kiváló gitár szólókat, valamint Nelli magával ragadó színpadi előadását láthatja. Ősszel jelenik meg a zenekar debütáló albuma, amit országos turné követ. De addig is irány Csopak augusztus 19-én 21 órától fellép a Wasabi Kht!

Szólj hozzá!
Címkék: koncert csopak

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr255460061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása