Nagybereki Túranap Balatonfenyvesen

2013. június 17. 12:47 - balaton | peti

hévízi evezés 3.jpgAz igazi jó idő beköszöntével egyre több és több program csábítja a kirándulni vágyókat a szabadba. Hétvégén Balatonfenyves is otthont ad egy ilyen rendezvénynek: a Nagybereki Túranap keretein belül lehetőség lesz evezésre, kerékpározásra és nordic walking-ra is.

Az érdeklődőket szombaton (06. 22.) várják a szervezők a Nimród utcai csatornapartra, ahonnan ingyenes vezetett túrák indulnak délelőtt 10 órától óránként. A szükséges eszközöket az egyesület díjmentesen biztosítja (kivétel: a kerékpárokat, melynek bérleti díja 500 Ft/túra), a részvételhez jelentkezés szükséges, melyet ugyanitt lehet megtenni.

Délután Pálmajorban ünnepélyes ceremónia keretein belül átadásra kerül a pálmajori pihenőhely és az újonnan létrehozott túraútvonalak. Az eseményen köszöntőt mond Hende Csaba honvédelmi miniszter, Móring József Attila országgyűlési képviselő és Ungvári Csaba a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója is.

Mindeközben a Hubert-Hof szálloda területén nyílt napot tartanak, ahol John Deere traktorkiállítás, állatsimogató, íjászat, szalmabála piramis, óriás homokozó, gyermekjátékok és animáció várja az érdeklődőket.

Bővebb információ a http://www.balatonfenyvesen.hu/ honlapon található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr705365529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása