Sport, buli, Balaton

2013. június 04. 13:49 - balaton | peti

extrémsport beach fesztivál.jpgÚjabb izgalmas rendezvénnyel bővül a balatoni fesztiválok sora. Az Extrémsport Beach Festival-nak már a neve is sejtetni engedi, hogy a bulizás mellett a mozgásnak is komoly szerep jut.

Ennek megfelelően választották a szervezők a Sport, buli, Balaton szlogent az esemény mottójául, hiszen céljuk elsősorban a Balaton népszerűsítése, amelyhez segítségül hívták a különböző a vízi sportokat  és országosan ismert neves dj-ket. Így mindenki megtalálhatja a neki tetsző programokat, nappal a sportversenyeké és - bemutatóké, míg éjszaka a zenéé lesz a főszerep.

Nappal a sportprogramokon vehetünk részt, melyek között egyaránt megtalálható szörf bemutató és -verseny, műrepülő, ejtőernyős és BMX bemutató, de lesz wakeboard pálya is. Mihelyt pedig besötétedett olyan neves dj-k zenéire bulizhatunk egészen hajnalig, mint Julia Carpenter, Bárány Attila, Chris Lawyer, Dandy vagy Coyote. Ezen kívül lesz még Dumaszínház is.

A rendezvényre június 20-23. között kerül sor és a balatonfűzfői nagystrand melletti terület ad neki otthont, ami tökéletes választás, hiszen a festői tájon kívül itt nagy hagyománya van a különböző sporeseményeknek. Bővebb információ és részletes program erre található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr295343638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása