Balaton 7

2013. május 13. 14:53 - balaton | peti

b7 start.jpg

Múlt héten pénteken kezdetét vette a tavaszi Balaton-ünnep, a Balaton 7. Szerte a tó körül izgalmas programokon vehettek részt, kirándulhattok, felfedezhetitek a régió minden pontját. Hogy mik is ezek a lehetőségek?

A sportok kedvelői Badacsonyban beletanulhatnak a tenisz rejtelmeibe, de Gyenesdiáson lehetőség van belekóstolni a sportlövészetbe is vagy Vonyarcvashegyen a minigolfot kipróbálni. Akik inkább a hagyományos golf mellett teszik le voksukat, látogassanak el Balatonudvariba!

Akik inkább kirándulni szeretnének, megtehetik ezt Köveskálon és Tihanyban a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében, Balatonföldváron Keltatúrára viszik az érdeklődőket, míg Balatonfenyvesen lehetőség nyílik tradícionális Pince party-n részt venni. Nemcsak a szárazföldön lehet azonban túrázni: Cserszegtomaj felett hőlégballon kosarából csodálhatjuk meg a tájat, Balatonedericsen pedig sétarepülésen vehetünk részt, míg Balatonbogláron vitorlástúrára lehet jelentkezni.

Ezen kívül számos rendezvény is várja az érdeklődőket, Szigligeten május 10-17. között Várjátékok, Balatonfüreden, a pünkösdi hétvégén Siófokon Balatoni Szezonnyitó, Rádpusztán Balatoni Vágta, Balatonalmádiban Tavaszi Zsongás, Balatonföldváron Pünkösdölő ígér kellemes szórakozást.

Akik az izgalmakat kedvelik látogassanak el valamelyik kalandparkba, ezek többsége (pl. Tihany, Gyenesdiás) már újra várja az érdeklődőket, valamint Balatonfűzfőn lehetőség nyílik a bobot kedvezményesen kipróbálni.


Végül, de nem utolsó sorban, érdemes szétnézni a kedvezményes szálláshely ajánlatok között, melyek teljes listáját itt találjátok!

Még nem késő elindulni, ne feledjétek: a Balatonnál egész évben van mit csinálni!

komment
Címkék: Balaton 7

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr65298345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása