Mandulavirágos túrák a hétvégére

2013. május 02. 11:06 - balaton | peti

Nordic_walking07.jpgA jó idő beköszöntével egy kis kalandozásra invitállak Benneteket a hétvégére! Alsóörs és környékének dimbes-dombos táján rendezik május 4-én, szombaton a Mandulavirágzás 20 és Mandulavirágzás Családi 6 elnevezésű túrákat.

A mozgás mellett a túrák célja a térkép használatára való buzdítás kezdőknek és haladóknak, gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csapatoknak. A túra során lehetőség nyílik a tájékozódási ismereteik gyakorlati kipróbálására, bővítésére.

A 600 Ft-os nevezési díj ellenében lilahagymás zsíros kenyérrel, Theodora ásványvízzel választás szerint hűtőmágnessel vagy kulcstartóval várják a kedves résztvevőket ezen kívül minden túrázó Oklevelet és kitűzőt is kap.

A vendégek részére - időjárástól függően - a nap folyamán 10-16 óra között a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület tagjai 30-40 perces "Vitorlázás hajóvezetővel" programot térítésmentesen biztosítanak, továbbá kedvezményes áron lesz lehetőség étkezésre a közeli Arany Nádas Étteremben.

Bővebb információkat itt találtok, a rendezvény részletes programját pedig alant a plakáton:

mandula túra mod.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr275261209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása