Hirdetés

Óriás Balaton térkép

balaton terkep mini mod.jpg

A Balatonról

A Balaton szépsége időtálló. Különleges tájegységei és egyedülálló vize mindenkiben felejthetetlen emlékeket hagy. Emellett fontos a vízi turizmus, az aktív- és ökoturizmus, a szőlészet-borászat valamint a wellness is.

Leggyakoribb címkék

Balatonfüred (50) bor (39) fesztivál (27) gasztro (47) Gyenesdiás (25) Hévíz (28) kép (21) Keszthely (25) koncert (21) programajánló (20) sport (21) Tihany (31) túra (47) videó (33) Zalakaros (22)
Címkefelhő

Tovább a Facebookra

2013.03.27. 09:17 balaton | peti

Balaton 7, Pünkösdi Királyválasztás - kikötések

balaton7_szabályok.jpg

Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya

Játékszabály

 

■  2013. április 2-30. közötti időszakban kerül meghirdetésre a Balaton7 próba, amelynek a nyereménye a kitüntető Balaton Pünkösdi Királya cím, valamint egy 2 fő részére szóló, egy hetes balatoni körutazás.

■  A nyereményjáték ideje alatt három, a Balaton7-re vonatkozó kérdésre kell válaszolni.

■  A nyereménysorsoláson csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték ideje alatt mind a három kérdésre helyesen válaszoltak, valamint a Facebook-on megosztották a "Szeretünk Balaton!" oldal játékindító bejegyzését.

■  A kérdések megválaszolásához segítséget nyújtanak a www.itthonabalatonon.blog.hu oldalon elhelyezett posztok. 

■  A meghirdetett játékban a Magyar Turizmus Zrt dolgozói és hozzátartozói kivételével bárki részt vehet. Egy személy csak egyszer szerepel a sorsoláson.

■  A sorsolás időpontja: 2013. május 7., a sorsolás helyszíne: Balatoni RMI székhelye, Balatonfüred, Blaha L. u. 2. A nyertest 2013. május 18-án értesítjük nyereményéről.

■  Az online játék leendő kisorsolt nyertesét a Szervező e-mailben értesíti. Amennyiben a nyertes e-mailen nem elérhető, vagyis a megkeresésre 3 napon belül nem reagál, a Szervező a kiértesítést még egyszer megkísérli. Ha erre az e-mailre sem érkezik visszajelzés 2 napon belül, akkor a Szervező jogosult a sorsoláskor kihúzott pótnyertest kinevezni a Balaton Pünkösdi Királyának és a nyeremény is őt illeti.

■  A nyeremény készpénzre át nem váltható, átruházását más személyre a játék kiírójánál kell kérelmezni. A nyeremény átruházásának kérdését a játék kiírója megvizsgálja, egyeztet a nyereményfelajánlóval és a döntésről tájékoztatja a nyertest.

■  Az adatvédelmi törvény értelmében a Szervező kezeli a játékosok személyes adatait. A játékosok személyes adatainak kezelése az alábbiakra terjed ki: játékos neve, levelezési címe, telefonszáma és e-mail címe. A játék során megadott adatokat a Magyar Turizmus Zrt. kizárólag a 2013. évi Balaton7 akciójához használja fel. Azt követően törli adatbázisából.

■  A játék szervezője fenntartja a jogot, hogy a játék során módosíthassa a játékszabályzatot, a részvételi feltételeket és a nyeremények körét. Amennyiben a játék szervezői ezen jogukkal élnek, a módosításokat azonnali hatállyal felhelyezi a játék honlapjára (www.itthonabalatonon.blog.hu), valamint a válaszokat beküldőket elektronikus úton értesíti a módosításokról.

■  A játékosok a válasz megküldésével vállalják a játékszabályzatban foglalt feltételek betartását.

 

A játék menetéről további információkat hamarosan olvashattok itt a blogon.

 

Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya játék szervezője:

Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 2.

Tel: +36-87/342-801, +36-87/482-023

balaton@itthon.hu

www.itthon.hu/balaton

www.itthonabalatonon.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: játék Balaton7


A bejegyzés trackback címe:

http://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr235174977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu