Ébresztő futás a Balaton körül

2013. március 18. 14:19 - balaton | peti

8_Intersport_Balaton_Maraton_1_kicsi.jpg

A héten kerül megrendezésre a rendkívül sikeres BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton. A futó rendezvény évek óta nagy létszámot vonz, a tavalyi résztvevők száma majdnem elérte az 1000 főt.

Idén is hasonló létszámú nevezőt várnak a szervezők, akiknek változatos távokat kínálnak, ezek teljesíthetők egyéniben, párban vagy csapatban, és csatlakozni lehet négy, kettő vagy akár csak egy napra is a mezőnyhöz, összesen majd' 200 km várja a mozogni vágyókat.

A BSI FélBalaton Szupermaratonon két nap alatt 95,8 kilométer teljesíthető Badacsonytól Siófokig. Aki már a tavasz elején szeretne egy maratonnal indítani, március 21-én állhat rajthoz a BSI MaratonFüreden. Az ultrafutók pedig bármely naphoz csatlakozhatnak a BSI Balaton Szupermaraton+ keretében.  

Az első napon a mezőny Siófokról indul, a cél Fonyódon lesz 46,7 kilométer megtétele után. Innen rajtol el a második nap, a cél 52,9 kilométerre van Szigligeten, a vár alatt. A harmadik napon Badacsonyból indul a mezőny, itt már a FélBalaton Szupermaraton teljesítői is csatlakoznak a 43,6 kilométeres távhoz Balatonfüredig. A negyedik napon a Balatonfüredről Siófokig tartó 52,2 kilométeres szakasz zárja az eseményt.

Bővebb információkat a rendezvényről, valamint ízelítőt a korábbi évek alapján itt találhattok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr185142761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása