Nekünk a Balaton a Riviéra

2013. március 16. 08:00 - balaton | peti

gellért riviéra.jpg
Két hét múlva a balatoni nyár a Gellért Szállóba költözik!


Április első hétvégéjén, amikor a Balatonnál és Budapesten is egyre jobban várja mindenki, hogy eljöjjön a nyár, induljon a szezon, a Gellért Hotel naptárat és térképet félretéve a falai közé idézi a nyári Balatont. Ehhez segítségül hív körülbelül 50 – 70 balatoni kiállítót, hogy különböző témákban (bor, gasztro, vízi sportok) mutassák be a Balaton környékére jellemző, sokszínű kínálatot.

Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik borászati és gasztronómiai kóstolókra, kézműves termékek vásárlására és tombolajátékon való részvételre is. A balatoni hangulatról fürdőruha-bemutató, igazi balatoni fogások, retro diszkó és a Magyar Tengerhez kötődő előadások gondoskodnak.

A hétvége fő attrakciója egy nagyszerű kezdeményezés eredménye: A balatoni összefogás jegyében szombaton a régió 5 legjobb étterme közös, 5 fogásos menüt tálal ebédre és vacsorára borsorral az ínyenceknek. Egyszerre kóstolhatjuk meg 5 kiváló étterem egy-egy fogását. A Vendéglőben a Chateau Visz Gourmet Étterem, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti és a Kővirág Panzió és Étterem séfjei adnak tanúbizonyságot művészetükről.


Vasárnap családi programokkal, vidámparrkal folytatódik a fesztivál, és a Balaton ízei Sunday brunchon annyit ehetünk, amennyit csak bírunk. A rendezvényről bővebb információkat itt találtok!

Szólj hozzá!
Címkék: gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr185134402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása