Ilyen volt: Utazáskiállítás 2013

2013. március 06. 08:35 - balaton | peti

utazás 2013.JPG

Múlt hét csütörtöktől vasárnapig került megrendezésre Budapesten a belföldi turisztikai vásárok legjelentősebbike az Utazás 2013, ahol természetesen a Balaton régió is képviseltette magát. A tavalyi évhez képest jelentősen változott a stand kinézete, a világos barna faszerkezetet leváltották a víz színére utaló türkizkék elemek, melyeken hatalmas balatoni életképek csalogatták a kíváncsi vendégeket - sikerrel, mint az a képen is jól látható.

Összesen 20 társkiállítóval, 270 m3-en jelentünk meg, minden pultnál digitális képek kerültek vetítésre, hogy jobban be tudjuk mutatni az adott települést. Néhány különleges attrakcióval is kedveskedtünk vendégeinknek, elég, ha a badacsonyi bor- vagy a hévízi termelői piac termékkóstolására, esetleg a zalakarosi játszóházra gondolunk. A látnivalókat tovább színesítették a reformkori öltözetbe bújt balatonfüredi vendégek is.

Ezzel azonban még nincs vége a belföldi vásárok sorának! Ezen a héten Pécsen teszünk látogatást, ahol az aktív turizmus jegyében szerveznek kiállítást. Ennek megfelelően ehhez kapcsolódó kiadványokkal, ötletekkel és szóróajándékokkal készülünk, látogassatok meg minket!

Az ország keleti felében lakóknak sem kell csüggedniük, hiszen még e hónapban ellátogatunk Debrecenbe, április elején pedig Miskolcra is.

utazás 2013_2.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: vásár

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr985119145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása