1 milliárd turista, 1 milliárd csoda itthon - fotópályázat

2012. december 05. 08:57 - balaton | peti

fotopalyazat2.jpg

Alighogy kihirdették a Magyar Turizmus Zrt. Itthon Gyermekszemmel című pályázatának eredményeit, újabb lehetőség nyílik a vállalkozó kedvűek előtt, hogy megmutassák alkotásaikat - és ezúttal nemcsak a gyerekek előtt.

Becslések szerint december 13-án megérkezik az 1 milliárdodik valahol a világon, ezzel 2013 válna az első évvé, ahol sikerül elérni ezt a bűvös határt. Ehhez kapcsolódóan a Turisztikai Világszervezet (UNTWO) különleges kampányt indít, melynek célja a turizmus gazdasági és társadalmi fontosságának bemutatása, valamint a fenntartható turizmus népszerűsítése.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik a Magyar Turizmus Zrt. is, keresik a legötletesebb, legkreatívabb fényképet Magyarországról. Érdemes pályázni, hiszen az értékes nyeremények ezúttal sem maradhatnak el. A megmérettetés a Élmény Itthon Facebook oldalon keresztül zajlik és december 13-án, délután 4 óráig tart. További részleteket itt találhattok, ha valakit bővebben is érdekel az UNTWO kampánya, itt megtalálja.

komment
Címkék: kép pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr754948435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása