Veres Gábor - Nyugalom

2012. november 10. 14:00 - balaton | peti

Veres Gábor_Nyugalom.jpg

Ismét egy rövid hétvége elé nézünk, az egyedüli szabadnap vasárnap úgy árválkodik a munkanapok között, mint Veres Gábor képén a vitorlás a Balatonon.

Erről pedig azonnal eszembe jutott Tompos Kátya - Magányos csónak című száma, mely a Valami Amerika 2 című nagy sikerű magyar film egyik betétdala volt. Aki véletlenül nem látta volna, annak bátran ajánlom kikapcsolódásként vasárnap délutánra, 2 óra felhőtlen szórakozás garantált.

S hogy ez hogyan kapcsolódik a Balatonhoz? A Tompos Kátya által játszott feltörekvő színészpalánta apját (Csuja Imre, Csoki az Üvegtigrisből), a mecénás-maffiafőnököt úgy hívják: Bala.

Mert övé a fél Balaton. Bala-Ton. Értitek. :-)

(Tudom, ez elég gyenge poén, de nem én találtam ki, a filmben szerepel így)

A történetről nem mondok semmit, annyit azonban elárulhatok, hogy legalább annyira vicces, mint a történet első része. Szerintem kötelező darab!

komment
Címkék: kép videó

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr244898384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása