Találkozás Schäffer Erzsébettel Balatonfüreden

2012. november 05. 11:57 - balaton | peti

Schaffer-Erzsebet.jpg

Hétvégi programajánlóm egyelőre még nem készült el, egy eseményre azonban mindenképpen szeretném felhívni a figyelmeteket, mert a részvétel jelentkezéshez kötött, melynek határideje november 7, szerda.

Balatonfüreden a Gombás Kúriában Schäffer Erzsébet fog mesélni könyveiről és a Balaton-felvidékhez való kötődéséről. A beszélgetés után dedikálással egybekötött könyvvásárlásra is lesz lehetőség.

Számos megjelent könyve mellett folyóiratokban is publikál, legkedvesebb írója Lázár Ervin ezt mondta róla:

"Olyan erővel árad belőle a bizalom, hogy szabaddá teszi az embert. Írásai is erről szólnak. A bizalomról és korunk legnagyobb betegségéről a bizalom hiányáról. Ami nélkül igen nehéz élni. Majdhogynem nem is érdemes.”

A rendezvényen a részvétel díjtalan, de előzetes jelentkezéshez kötött. A jelentkezéseket a videkielet@videkielet.hu címen várják. Jelentkezési határidő: november 7.

További információ:

Helyszín: Gombás Kúria

Cím: 8230 Balatonfüred, Arácsi út 94.

Időpont: 2012-11-10, 17:00

Honlap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr504890019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása