Tök jó programok hétvégére (okt. 12-14.)

2012. október 10. 12:05 - balaton | peti

Töklámpások 2006 017.jpg

Szerte a Balton körül már nagyon várják, hogy véget érjenek a dolgos munkanapok, ugyanis számos lehetőség nyílik ezen a héten is a szabadidő élményekben gazdag eltöltésére. Lássunk ezek közül néhány finomságot!

SZŐLŐSKISLAKON rendezik meg a sokadik balatonboglári Töklámpás fesztivált. Itt Ti is találkozhattok tökéletes tökételekkel, tökfaragással és tökvásárral, de feltörekvő táncosokból sem lesz hiány. Emellett koncertek, kirakodóvásár és búcsú színesíti a programot.

Bővebb információkat itt találhattok.

Hasonlóan vidám esemény lesz az északi parton is, pontosabban RÉVFÜLÖPÖN, ami hagyományőrző disznóvágásnak ad otthont. Mindenki kipróbálhatja a hurka- és kolbásztöltést, de fény derül a disznósajt és a házi tepertő titkos készítési módjára is. Mindehhez természetesen élőzene dukál. És ha valakinek ez még mindig nem elég, benevezhet saját készítésű termékeivel a fogópálinka- vagy a házi savanyúságok versenyére is.

Részletes programkiírás, nevezési lapok, szállásinformáció itt.

Aki valamivel sportosabb programra vágyik, látogasson el SZIGLIGETRE, ahol szombaton megrendezésre kerül a Tanúhegyek Csúcsmaraton és a Vár-futás. Előbbi 25,9 km, míg utóbbi rövidebb, létezik 10 és 3,6 km-es változata is. Részletek a honlapon!

Az irodalom kedvelőinek sem kell szomorkodnia, ők is találhatnak kedvükre való programot. Példának okáért a "Van szüret minden őszben" elnevezésű zenés kávéházi estet említeném meg, mely BADACSONYTOMAJON az Egry József Művelődési Házban kerül bemutatásra. A rendezvény ingyenes, további infók a plakáton alant.

Zenés kávéház van szüret.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr244828440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása